Socialtjänsten i Östersund

Socialtjänsten i Östersund Totalt i Östersund finns det 4 socialkontor som erbjuder behovsprövat socialbidrag och många av dessa har flera duktiga socialsekreterare. Ibland kan det vara svårt att veta vilken socialvärd som man är berättigad till i Östersund och dessutom kan servicegraden variera.

Om man känner någon som tidigare varit kaontakt med eller arbetet på socialtjänsten är det alltid en fördel. Man kan också jämföra olika regler i socialtjänstlagen genom att surfa runt lite.

Då det finns flera organisationer i Östersund där ni kan få stöd och bidrag kopplade till socialvård är det bra att kontakta någon socialsekreterare i Östersund eller rent av i Jämtlands län för att höra vilken typ av socialtjänst som de erbjuder. När ni kontaktar en socialsekreterare på socialförvaltningen är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av stöd som ni har behov av. En hel del fakta rörande efterlängtade socialbidrag kan ni hitta på sidor från er kommuns socialförvaltning.


Här på webbplatsen om socialtjänsten kan organisationer i Östersund inom området socialvård få visa upp sig. Bara de socialkontor och socialförvaltningar som har saklig information kommer ges denna möjlighet.


Nedan kan du hitta mer intressant saker och viktigt fakta om socialtjänsten men också vilka regler som gäller för socialbidrag eller socialhjälp.Meny - Socialtjänsten
Till förstasidan på www.socialtjänsten.seHögst upp på sidan om socLängst ned på sidan om socialtjänsten
SverigeUtomlandsFöretagNyheter